Tájékoztatás a tavaszi szünidei ingyenes gyermekétkeztetésrőlA gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény rendelkezése alapján a települési önkormányzat kötelezően ellátandó feladata a szünidei gyermekétkeztetés keretében a déli meleg főétkezés ingyenes biztosítása a hátrányos helyzetű gyermek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére.

Nagyvenyim Nagyközség Önkormányzata ennek megfelelően a szülő, törvényes képviselő kérelmére a tavaszi szünetben, 2017. évben április 13. és április 18. napján biztosítja a jogosultak számára a déli meleg főétkezést. Az étel biztosítására elvitel formájában kerül sor, átvételének helye az önkormányzat ügyfélszolgálata.

Ezúton hívjuk fel azon ingyenes szünidei gyermekétkeztetésre jogosult gyermekek szüleit és törvényes képviselőit, akik a tavaszi szünidei gyermekétkeztetés biztosítását még nem kérték, hogy az igényüket legkésőbb 2017. április 11-én 12.00 óráig az önkormányzat ügyfélszolgálatán bejelenteni szíveskedjenek. 

Tájékoztatjuk a szülőket és törvényes képviselőket, hogy az igényléshez szükséges nyilatkozat kitöltéséhez és benyújtásához a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai szükség esetén segítséget nyújtanak.

Kérjük az igénylőket, hogy a szünidei gyermekétkezés ideje alatt szíveskedjenek előre jelezni, ha az előzetes nyilatkozat ellenére valamely napon az étel elvitelének lehetőségével nem tudnak élni. Tájékoztatjuk a szülőket és törvényes képviselőket, hogy amennyiben a gyermek előre nem látható betegsége vagy egyéb ok akadályozza a részére biztosított étel elvitelét, a szülő, törvényes képviselő által megbízott személy azt a gyermek részére elviheti, ha erre nem kerül sor, az étel másik a szünidei gyermekétkeztetésre jogosult gyermek számára kerül átadásra.2017 április 03 hétfő - 21:04:33 | kategória: Nagyvenyim - FELHÍVÁS - ÉRTESÍTÉS | |     Nyomtatóbarát változat    
Megosztás:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

bullet2


Archívum